VIDEOPRODUKTION

Video som når längre

Vi strävar alltid efter att våra videoproduktioner ska befinna sig i premiumsegmentet. Därför ser vi till att löpande vara uppdaterade med den senaste utrustningen, utbildningarna och arbetsmetoderna. Bergkvist Produktion

VARFÖR VIDEOPRODUKTION

Att bestämma sig för att göra en videoproduktion innebär att man har förstått värdet av att både synas och höras på ett slagkraftigt sätt. Vikten av att kommunicera med både ljud och bild i samma medie har visat sig vara mycket effektivt i en snabbt växande digital värld, där konkurrensen om utrymme ständigt växer. Att er videoproduktion håller hög kvalité är därför nödvändigt för att en investering i digitala kanaler ska ge resultat. Men innan vi startar våra kameror är det viktigt för oss att ta del av era idéer och tankar. Vad är syftet med videoproduktionen? Vad önskar ni uppnå? Vilket steg ska tittaren ta efter filmen? Vår målsättning är att slutprodukten alltid ska vara något ni känner er stolta över att publicera!

SCA, Romano, Produktion, videoproduktion, filmproduktion, film, videoOLIKA TYPER AV VIDEOPRODUKTION

Videoproduktion är ett brett begrepp som kan innefatta allt ifrån informativa företagsfilmer, till säljande reklamfilmer. Vi på Bergkvist produktion har med 20 års erfarenhet producerat de flesta typer av filmer genom åren. Våra videoproduktioner består vanligtvis av informationsfilmer, utbildningsfilmer, företagsfilmer och reklamfilmer. Vi jobbar ofta dokumentärt och med storytelling som främsta verktyg. Oavsett om ni ska lansera en produkt, göra reklam för ett event, eller förmedla information internt så har vi rätt lösning för ert ändamål. För att budskapet ska nå ända fram genomsyras vårt kreativa och visuella tänkande av ett pedagogiskt och informativt förhållningssätt. Vi arbetar runt om i Sverige, men ni hittar oss också ofta på resande fot i olika länder världen över.

Videoproduktion, NRS, företag, företagsfilm, bergkvist produktion, film,

VÅR PROCESS

Oavsett vilken typ av videoproduktion ni söker så hjälper vi gärna till att bolla idéer. Med vår erfarenhet har vi utvecklat effektiva rutiner och arbetsmetoder för att se till att er videoproduktion fyller den funktion ni önskar. Uppdraget sker i ett nära samarbete med er som uppdragsgivare genom hela produktionsprocessen. Vi arbetar både direkt mot slutkund och som underleverantör åt reklambyråer och andra produktionsbolag. Ni får hjälp med koncept, manusförfattande, casting, scenografi, ljudupptagning, ljussättning, musik, foto, regi och redigering. Vi strävar alltid efter att våra videoproduktioner ska befinna sig i premiumsegmentet. Därför ser vi till att löpande vara uppdaterade med den senaste utrustningen, utbildningarna och arbetsmetoderna. I vårt galleri hittar ni flera olika typer av videoproduktioner vi producerat, både längre informativa filmer, samt kortare reklamfilmer. Kontakta oss gärna för att bolla idéer eller få ett prisförslag.

Utrustning

HÖG TEKNIKNIVÅ

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser då vi äger all utrustning själva, med bland annat en ARRI Amira digital filmkamera. Med hög teknisk kompetens går vi gärna in som specialist i andra projekt.