Fotografering

Vi förstärker ditt budskap med rätt känsla.

Bilder förtydligar och förstärker det budskap du vill förmedla och är en central del i kommunikationen. Med rätt känsla skapar vi bilder som ger avtryck och når målgruppen på ett effektivt sätt.

Vi har vårt kontor och vår studio i Sundsvall, men de flesta produktioner sker ute hos kund och i andra typer av miljöer. Torbjörn Bergkvist har lång erfarenhet av uppdragsfotografering runt hela världen. Sedan starten har han arbetat åt såväl reklambyråer, företag och organisationer som reportagefotograf på uppdrag av olika redaktioner och tidningar.

Portabel studio hos kund

Egen studio underlättar fotografering

I vår studio i Sundsvall har vi möjlighet och utrymme att bygga dekor för att spela in film och fotografera människor och produkter. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med komplex ljussättning, håller hög teknisk nivå och strävar efter att hela tiden ligga i framkant när det gäller vårt sätt att arbeta.

Efterbearbetning med högsta kvalitet

I digitalavdelningen bearbetar vi bilderna för att passa olika ändamål. Vi utför retuscharbeten och anpassar bilderna efter dina behov. Kräver uppdraget mer avancerad retusch eller friläggning är det inga problem. Med noggranna kalibreringsrutiner och utförliga tester håller vi högsta kvalitet och färgstyrning ända fram till tryck, eller annan typ av publicering.

Utrustning

Komplett utrustning

Vi har en utrustning för mellanformat (Hasselblad/PhaseONE) samt digitala systemkameror (Canon EOS R3 mfl). Vi har dessutom en omfattande ljusutrustning av både blixt-, LED- och HMI-ljus.