Filmproduktion

Vi skapar upplevelser som ger resultat.

Film ger ditt budskap kraft att nå sin målgrupp. Film skapar uppmärksamhet och ger upplevelser som lever kvar i minnet. Vi ger dig möjlighet att förklara produkter, tjänster och idéer på ett lättförståeligt sätt genom att visa hur allt hänger ihop. Från minsta detalj till helhet.

Bland våra filmproduktioner finns vanligtvis av informationsfilmer, utbildningsfilmer, företagsfilmer och reklamfilmer. Vi jobbar ofta dokumentärt och med storytelling som främsta verktyg. För att budskapet ska nå ända fram genomsyras vårt kreativa och visuella tänkande av ett pedagogiskt och informativt förhållningssätt.

Från idé till färdig filmproduktion

Vi driver gärna projekt från början till slut och erbjuder alla bitar som behövs för att sy ihop en färdig produktion. Du får hjälp med koncept, manusförfattande, casting, scenografi, ljudupptagning, ljussättning, musik, foto, regi och redigering.

LVN_6895

Produktionsplaner säkrar projektet

Uppdragen sker i ett nära samarbete med uppdragsgivaren genom hela produktionsprocessen. Vi arbetar direkt mot slutkunden eller som underleverantör åt reklambyråer och andra filmproduktionsbolag.

Rätt utrustning för optimalt slutresultat

Med den senaste tekniken strävar vi efter ett optimalt slutresultat, både tekniskt och innehållsmässigt. Via ett väl inarbetat nätverk av samarbetspartners erbjuder vi hjälp med casting, specialkomponerad musik och avancerad 3D-grafik för att din företagsfilm eller reklamfilm ska få det där lilla extra.

Utrustning

Hög tekniknivå

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser då vi äger all utrustning själva, med bland annat en ARRI Amira digital filmkamera. Med hög teknisk kompetens går vi gärna in som specialist i andra projekt.