Reklamfilm

Vi skapar resultat som består.

Vi lägger stor vikt vid att ni ska känna att det blir just er reklamfilm. Vår målsättning är att slutprodukten alltid ska vara något ni känner er stolta över att publicera!Bergkvist Produktion

REKLAMFILM ÅT DITT FÖRETAG

En reklamfilm kan vara vad ditt företag behöver för att öka försäljningen, skapa medvetenhet, eller informera om en förändring. Den digitala världen tar allt större utrymme, och konkurrensen om att synas växer. Därför är det viktigt att den ni anlitar är medveten om aktuella förändringar, så att er film blir konkurrenskraftig med en god livslängd. Med 20 års erfarenhet har vi utvecklat effektiva rutiner och arbetssätt för att ge er bästa tänkbara resultat. Vi ser alltid till att hålla oss uppdaterade med de senaste utbildningarna, teknikerna och arbetsmetoderna för att kunna leverera den typ av premiumprodukt som våra kunder önskar.

reklamfilm, företagsfilm, film, ramudden, safety driving, produktionsbolag

Reklamfilm För Olika Kanaler

Innan inspelningen av er reklamfilm påbörjas är det viktigt att man beslutar var filmen ska visas. Vanligtvis tänker man på TV och web, men framför allt sociala medier har utvecklats till en mycket effektiv kanal för just film. Beroende på hur ni tänkt använda er reklamfilm så påverkar det produktion och inspelningsprocess. Vi har både erfarenhet av att spela in långa som korta reklamfilmer, för både TV och sociala medier. På sociala medier har man ungefär 2-3 sekunder på sig att fånga en användares uppmärksamhet, och 8 sekunder på sig att behålla den. Trots detta förblir sociala medier den överlägset bästa kanalen att kommunicera med film på. Att er reklamfilm håller hög kvalité är därför nödvändigt för att en investering i digitala kanaler ska ge resultat. Oavsett syftet och målsättningen med er film så lyssnar vi med idel öra för att kunna leverera precis den produkt ni vill ha.

reklamfilm, företag, företagsfilm, film, studio, bergkvist produktion

Hur Vi Jobbar Med Reklamfilm

Vi har utvecklat ett mycket brett nätverk av underleverantörer och samarbetspartners genom åren. Därför kan vi erbjuda flexibla helhetslösningar, eller också själva kliva in som underleverantör. Vi arbetar runt om i Sverige, men ni hittar oss också ofta på resande fot i olika länder världen över. Vi jobbar väldigt flexibelt och våra produktioner leder ofta till långsiktiga samarbeten, men innan vi startar våra kameror är det viktigt för oss att ta del av era idéer och tankar. Vad är syftet med reklamfilmen? Vad önskar ni uppnå? Vad är målgruppen? Vi lägger stor vikt vid att ni ska känna att det blir just er reklamfilm. Vår målsättning är att slutprodukten alltid ska vara något ni känner er stolta över att publicera! Vi vill mer än gärna producera er reklamfilm, kontakta oss gärna för att bolla idéer eller få ett prisförslag.

Utrustning

Hög tekniknivå

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser då vi äger all utrustning själva, med bland annat en ARRI Amira digital filmkamera. Med hög teknisk kompetens går vi gärna in som specialist i andra projekt.